Wednesday, June 27, 2007

I still haven't found what I'm looking for


Παίρνω λοιπόν το μπαλάκι από την αγαπητή oscoul και συνεχίζω...

Εκδοχή α) Ο τέλειος άνδρας για μένα είναι όμορφος με μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι τον κ**ο, πλούσιος με εξοχικό στην Καραϊβική και rock star!

αλλά ας περάσουμε στην εκδοχή β.

Εκδοχή β) Σε αυτή τη γη υπάρχουν πολλοί άντρες, μερικοί εκ των οποίων ιδιαιτέρως όμορφοι. Και έχω παρατηρήσει ότι οι άντρες που μου αρέσουν σοβαρά ανήκουν σε αυτή την τελευταία κατηγορία. ΟΜΩΣ... δεν αρκεί αυτό γιατί μπορεί ο άλλος να είναι κούκλος αλλά να μην σου λέει μία. Πρέπει να έχει αυτό το απροσδιόριστο κάτι, αυτή τη σπίθα στα μάτια, να μου κάνει το κλικ βρε παιδί μου. Οπότε δε φτάνει να είναι απλά πολύ όμορφος (ξανθός ή μελαχρινός δεν έχει σημασία, αν κ προτιμώ κάτι ανοιχτόχρωμο η αλήθεια είναι) τον θέλω και έξυπνο. Και πείτε με psycho αλλά και πιο έξυπνο από μένα δε θα με χάλαγε, να με "έχει" νοητικά να μη μπορώ να τον πιάσω πουθενά, να μην τον βαριέμαι... Να μη μιλάει πολύ όταν τον γνωρίσω, να υπάρχει ένα μυστήριο γύρω του που θα πρέπει σιγά σιγά να ξεδιαλύνω. Και κυρίως να με αφήσει να προσπαθήσω για να τον κερδίσω, να το παλέψω. Να τον κάνω να με ερωτευτεί όπως θα τον έχω ερωτευτεί κι εγώ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: δε θέλω γκόμενο Λουλού, να τον σέρνω απ' τον ... κ να μου κάνει όλα τα χατήρια. Έλεος, έναν άνθρωπο με προσωπικότητα δικιά του που είχε ζωή πριν από μένα και θα έχει και μετά από μένα όπως κι εγώ άλλωστε. Οπότε τα ζευγαράκια-σετάκια παντού μαζί απορρίπτονται εκ πρωιμίου.
ΟΚ ωραία γελάσαμε αλλά για να μιλήσουμε κ λίγο πιο σοβαρά ο άνδρας της ζωής μου είναι κάποιος που θα γουστάρω τρελά το ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του, που ό,τι και να κάνει να είναι μαγεία, που ακόμα και βλακείες να λέει εγώ θα σκάω στα γέλια γιατί θα είμαι ευτυχισμένη και μόνο που τον ακούω, που θα μπορώ να κάθομαι μια ζωή να τον χαζεύω που ακόμα κι αν δεν υπάρχει από την αρχή ανταπόκριση δε θα θεωρήσω χαμένο ούτε το τελευταίο δευτερόλεπτο που ξόδεψα με τη σκέψη του.
Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως τον έχω βρει?

BLISS κ elgalla your turn ladies!

6 comments:

Horace said...

μήπως?
μήπως ναι?
μήπως όχι?

φαντάζομαι είναι από τις περιπτώσεις που λες

η νεκροψία θα δείξει.
φιλιά.

menia said...

Χμ,χμ..
Η ευτυχία ειναι αυτό που περιμένουμε να έρθει

Bliss said...

twraaa to eidaaaa
wx wx

8a to etoimasw k 8a to postarw!!
exw xa8ei apo bloggosfaira k msn!

ntroph sou bliss

PeNNy LaNe said...

Hello everybody!

Horace, η νεκροψία θα δείξει, ναι. Τίνος η νεκροψία όμως?

Serenata, συμφωνώ. Ευτυχισμένες στιγμές υπάρχουν,την ευτυχία ως μόνιμη κατάσταση την περιμένω. Εξάλλου σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη... ή μήπως για την Ίο?

Bliss, μη μου αγχώνεσαι! Take your time... καλοκαιράκι είναι, υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνει κανείς από το να λιώνει στο msn k to blog του!

Σας φιλώ!

Aphrodite said...

xmmm...egw den exw ftasi mexri afto to simio akoma...de skeftome me tpt to pws ton 8elw...pros to paron 8elw apla kapion epimono pou na kani tin proti kinisi

PeNNy LaNe said...

Ακόμα κι αυτό είναι μια σημαντική επιλογή. Καλώς ήρθες!