Tuesday, February 20, 2007

Me and my monkey

Καιρό είχα να γράψω, οπότε το παιχνιδάκι αυτό που απ' ότι βλέπω όλοι έχουν συμπεριλάβει στα blogs τους ήταν μια καλή ευκαιρία. Δυστυχώς δεν έχω πολλούς διαδικτυακούς φίλους, κ οι λίγοι που έχω έχουν ήδη γράψει για αυτούς οπότε δεν έχω να προτείνω κάποιον. Παρ'όλα αυτά περιμένω τα comments σας κι ό,τι άλλο έχετα ευχαρίστηση!!!


1. Το αγαπημένο μου χρώμα από μικρή είναι το κίτρινο, όχι του λεμονιού, το άλλο που είναι πιο κοντά στο πορτοκαλί. Μου δίνει την αίσθηση μιας απίστευτης ζεστασιάς. Σαν να είναι 12 η ώρα, να μπαίνει το φως από το τζάμι της μπαλκονόπορτας μου κ εγώ να χουζουρεύω κάτω από το πάπλωμα.

2. Όταν είχα πάει διακοπές στην Πάρο στα 13 μου, επί 3 μέρες έτρωγα μόνο μακαρονάδες κ επέστρεψα Αθήνα με άθλιες στομαχικές διαταρχές. Παρ' όλα αυτά είμαι αμετανόητη μακαρωνού, τι να κάνουμε?

3. Οι φίλοι μου στο σχολείο με φώναζαν φαρμακόγλωσσα. Οι φίλοι μου στη σχολή με φωνάζουν σοκολατάκι. Δες πως αλλάζουν οι καιροί...

4. Αποφάσισα ότι θέλω να γίνω δημοσιογράφος στην Α' γυμνασίου, κ στην ουσία δεν το εγκατέλειψα ποτέ. Το ενδιαφέρον είναι ότι οι 3 προηγούμενες επιλογές μου έίναι τρία από τα επαγγέλματα στα οποία θα ήμουν εντελώς ακατάλληλη: γιατρός, δασκάλα και πηρυνικός φυσικός!!!

5. Η πιο ευτυχισμένη κ όμορφη στιγμή της ζωής μου ήταν το καλοκαίρι, όταν ένα πρωί είδα το αγόρι που μου άρεσε να κοιμάται κ πήγα και του χάιδευα τα μαλλιά κ το πρόσωπο γιατί ήταν ώρα να ξυπνήσει. Κ το πιο μαγικό είναι ότι την ονειρευόμουν μήνες αυτή τη σκηνή, αλλά μέχρι κ λίγες μέρες πριν συμβεί φαινόταν επιστημονική φαντασία.


Αυτά τα λίγα από μένα!

4 comments:

Νίνα said...

Πρωτον καταφερες να βαλεις μουσικουλα!!!Μπραβο!

Δευτερον το τι λεγανε για μας στο λυκειο ειναι μεγαλη ιστορια!

Τριτον μονο εμεις εχουμε το προνομια να πιστευουμε στα παραμυθια και να τα κανουμε πραγματικοτητα!

Τεταρτον, θελω να τα πουμε οποτε εχεις χρονο κι ορεξη....

Αυτα=)

Bliss said...

koukla xairomai pou emfanisthkes pali :-) na se diabazoume!!!

BubbleGun said...
This comment has been removed by the author.
BubbleGun said...

σοκολατάκι μου...δεν ξέρω γιατί αλλά το no.5 μου φάνηκε το πιο γλυκό απ'όλα...
Σου υπόσχομαι περισσότερα comments είτε από είτε από κοντά...χαίρομαι να σε διαβάζω
By the way,ωραία ιδέα αυτό το post...θα στην κλέψω :P